Loodgieter in Dronten

In Dronten is LDCA werkzaam als loodgietersbedrijf en dakdekkersbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan loodgieterswerkzaamheden en dakdekkerswerkzaamheden. Wij adviseren klanten over de vele mogelijkheden en voeren de werkzaamheden op professionele wijze voor u uit. Naast onze diensten als loodgieter en dakdekker kunnen wij ook een aantal andere klussen voor u verzorgen. Omdat wij zeer veel waarde hechten aan klanttevredenheid en het leveren van kwaliteit zorgen wij ervoor dat wij ons op de hoogte houden van technologische ontwikkelingen en gebruiken wij uitsluitend de beste materialen en gereedschappen.

Specialist in dakdekken

In Dronten is LDCA een gevestigde naam, ons hechte team van loodgieters en dakdekkers beschikt over een grote deskundigheid en ervaring op het eigen vakgebied, waardoor de meest uiteenlopende opdrachten naar tevredenheid kunnen worden uitgevoerd door ons. Kleine opdrachten zoals de reparatie van een kraan worden door ons verricht, maar u kunt ons ook inschakelen voor bijvoorbeeld de volledige installatie of verbouwing van een badkamer of keuken, waarbij wij ook het tegelwerk, het aanleggen of verleggen van leidingen en het aanleggen van de elektriciteitsvoorziening voor u kunnen realiseren. Daarnaast verzorgen wij ook de aanleg en het onderhoud van centrale verwarmingsinstallaties en het plaatsen van zonnepanelen om zo tot een energiebesparing te komen.

Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van regelmatig onderhoud

Daken die niet goed onderhouden worden kunnen op den duur problemen vertonen zoals lekkages. LDCA Dronten kan het onderhoud op incidentele basis verzorgen, maar ook bieden wij hiervoor aantrekkelijke onderhoudscontracten. Met een onderhoudscontract voor uw dak bent u verzekerd van een regelmatig onderhoud, wat punctueel uitgevoerd wordt en dus nooit vergeten kan worden. Wij adviseren om dit onderhoud jaarlijks te laten uitvoeren, hierbij worden de dakgoten gereinigd en op eventuele problemen gecontroleerd, ook worden bladresten rond de regenpijp verwijderd waardoor een goede afvoer van het regenwater mogelijk blijft. Als er problemen aangetroffen worden kunnen wij zinken dakgoten en loodwerk repareren of vervangen.

Naast onderhouden van dakbedekkingen bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid om indien nodig een geheel nieuwe dakbedekking aan te laten brengen door LDCA, wij kunnen zowel een bitumineuze dakbedekking als één van PVC of EPDM aanbrengen.