Loodgieter Almere

LDCA is een loodgietersbedrijf dat werkzaam is in Almere en werkt met een team van professionele en ervaren loodgieters. U kunt bij ons terecht voor een advies op maat maar ook voor allerhande diverse klussen staat loodgietersbedrijf Almere voor u klaar.

Loodgieters en Dakdekkers Centrale Almere heeft een jarenlange ervaring in loodgieterswerk en dakdekkerswerk. Bij ons staat kwaliteit en service naar u als klant centraal en dit is ook terug te zien in de werkzaamheden die wij uitvoeren.

De specialist in loodgieterswerk in Almere

LDCA is de specialist voor loodgieterswerk in Almere en omstreken. Grote klussen, kleine klussen, LDCA draait er zijn handen niet voor om. Of het nu gaat om het repareren van een lekkende kraan, het verhelpen van een verstopte afvoer of het geheel aanleggen van een nieuwe keuken, badkamer of dakdekking, LDCA zoekt voor u de juiste oplossing.


Complete installateur Almere

Loodgieters & Dakdekkers Centrale Almere is ook compleet installateur. Met kennis op het gebied van loodgieterswerk en installeren van bijvoorbeeld een CV-ketel kunnen wij u voorzien in elk aspect van de installatie.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op: 06-12691309 of per email via: info@ldca.nl.

Wij horen graag van u!